tag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post1589680079879187205..comments2010-06-20T04:17:06.658-07:00Comments on Studentkocken: RabarberkrämMagnus Perssonhttp://www.blogger.com/profile/01363427839335773575noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post-89036613935280053562008-05-26T02:23:00.000-07:002008-05-26T02:23:00.000-07:00Kanelstång låter som intressant kryddning. Jag är ...Kanelstång låter som intressant kryddning. Jag är uppväxt med att kanelstång endast används i risgrynsgröt, men jag kan tänka mig att det passar med rabarber också. :-)Magnus Perssonhttps://www.blogger.com/profile/01363427839335773575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post-5809409702011844162008-05-26T00:30:00.000-07:002008-05-26T00:30:00.000-07:00Rabarber är en bra studentråvara - ofta finns den ...Rabarber är en bra studentråvara - ofta finns den i familjens/mormors/kompisens föräldrars trädgård i stora mängder (= gratis), den håller rätt länge efter att man har plockat den och den läcker inte smak till allt annat man har på sin kylskåpshylla (om man nu bor i korridor).<BR/><BR/>Jag skulle ha lagt i en kanelstång i krämen, med. Inte så fasligt dyrt, och tar man upp dem och torkar dem kan man (i nödfall) använda dem ett par gånger till.Malin Sandströmhttps://www.blogger.com/profile/02345982036707350016noreply@blogger.com