tag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post174371328871867920..comments2010-06-20T04:17:06.658-07:00Comments on Studentkocken: Stekt fisk, lyxpotatismos och honungsglaserade rotsakerMagnus Perssonhttp://www.blogger.com/profile/01363427839335773575noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post-78480604793920646852009-01-22T13:19:00.000-08:002009-01-22T13:19:00.000-08:00Rotsakerna rekommenderar jag starkt! Palsternackor...Rotsakerna rekommenderar jag starkt! Palsternackorna var bäst.<BR/><BR/>Och ja, jag har tänkt på det själv. Jag borde vara mindre lat och ta fram kameran när jag lagar god mat också...Magnus Perssonhttps://www.blogger.com/profile/01363427839335773575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6148323118675991044.post-52238267298668067372009-01-22T08:50:00.000-08:002009-01-22T08:50:00.000-08:00Rotsakerna lät riktigt goda, ska nog testa dem :) ...Rotsakerna lät riktigt goda, ska nog testa dem :) Potatismosen är säkert jättegod men lät sååå onödig jmf med vanlig! Haha! Hade vart kul med lite bilder på dina recept. Och ja, tryckfelsnisse va framme på min sida...Anonymousnoreply@blogger.com